10 причин навчатися у Віртуальній школі ІКТ
  1. Тут ви навчитеся проводити дистанційні уроки, не витрачаючи на них багато часу і сил. Випускники школи, відповідаючи на запитання, чи складно для них було проводити уроки віддалено відповідають: «Я займалася тим же, що й при навчанні у класі, але на це у мене стало більше часу».

2. Ви станете авторитетом серед своїх колег, якщо іноді відкриватимете для них способи застосування цифрових технологій у навчанні, а також інструменти, якими це можна зробити. До вас звертатимуться за порадою,  консультацією, допомогою. Ви отримаєте задоволення від того, що зможете допомогти подрузі, колезі, керівнику.  

3. Чи часто учні запитують вас: «А чому інші вчителі не проводять такі цікаві уроки з ігровими вправами, веб-квестами, електронними підручниками як ви?». Коли застосуєте знання, отримані на курсах, такі запитання  вам задаватимуть постійно.

4. Саме по собі навчання у віртуальній школі є повноцінним прикладом того, як можна це організувати в школі, технікумі чи університеті. Тут і онлайн уроки, і консультації, і перевірка та формувальне оцінювання. Уроки викладені в доступній формі, з настроєм на успішне виконання, з дедлайнами,  що легко перетворюються в зручні для вас терміни.

5. Асортименту курсів, що пропонується Віртуальною школою ІКТ, можуть позаздрити навіть круті супермаркети. Сьогодні це 12 курсів та  7 мінікурсів, а завтра ці цифри виростуть іще більше. Ви також вибираєте як проходити навчання: чи самостійно, чи з перевіркою, чи з індивідуальною допомогою.

6. Вивчаючи уроки, складені в злагоджену структуру курсу, ви не залишитесь наодинці зі своїми питаннями чи проблемами. На ваш лист прийде швидка відповідь тренера. Якщо потрібно організувати швидкий діалог, то чати в соціальних мережах TelegramViber, Facebook Messenger створені саме для цього. Кожен урок перевіряється, коментуються питання, на які потрібно звернути увагу і доробити.

7. З більшістю випускників ми залишаємось близькими віртуальними друзями зі щирим бажанням познайомитись в реалі. Такі зустрічі – як відкриття. Ми не просто знайомі в онлайні, ми – однодумці,   партнери. А щоб не переривати наші зустрічі від курсу до курсу, створили своє затишне КУПе (Клуб Успішних Педагогів), де вчимося, розмовляємо, мріємо, плануємо і трохи розважаємось.

8. Доросла людина, що має багато обов’язків і мало вільного часу, особливо відповідально ставиться до свого навантаження.  Вона хвилюється, чи вистачить їй часу, чи не завадять неочікувані обставини завершити почату справу. У Віртуальній школі ІКТ вам обов’язково підуть назустріч у випадку, якщо потрібно отримати додатковий час для курсу. Просто напишіть.

9. Важливим стимулом для педагога є отримати сертифікат про успішне завершення курсу. З вересня 2020 року вони видаються на 18, 21, 30 і 45 годин. Звісно, отримати його не просто, адже треба виконати правильно не менше 75% завдань. Але ви можете завжди розраховувати на допомогу тренера та виконувати завдання до тих пір, поки воно не буде зараховане.

10. Ціна курсів є дуже демократичною, навіть символічною. Ви маєте можливість отримати актуальні прикладні вміння не виходячи зі своєї кімнати, в затишній атмосфері спілкування з досвідченими учителями-практиками.

10 причин навчатися у Віртуальній школі ІКТ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *